Lördagskväll :)

Ja då var man hemma vid datorn igen.. :P Var på jobbet till kl 19.00 sen for jag till linnea å tittade på melodifestivalen å fulla människor ( eller iaf en :P ).. Bra att agnes gick vidare iaf men skumt att inte sarah gick till globen :( aja inte för att jag är så insatt i melodifestivalen detta år, har missat alla andra program :P skulle faktiskt se det förra helgen men då var vi så upptagna med vattenpipan å alla foton på datorn så det blev inget av det :P med vi menar jag stina, sara å jag :D
Var faktiskt en himla rolig tjejkväll den kvällen, måste vi göra om.. :)
Nu ska jag krypa till kojs, börjar 7 imorrn oxå :( undrar när jag ska bli en morgonmänniska...!!?? kanske borde söka nattjobb :P hehe.. Ska ringa turkiet oxå å kolla så att allt är bra med min älskling :D

Till alla er som festar ikväll, ha en super bra kväll å drick för mig oxå, hehe ;)

God natt !!

Jobbet kallar!!!

Ja då var det dags att cykla iväg till jobbet, hoppas på medvind :) 3 timmars arbete sen får vi se om jag går å tittar till festprissarna på 236 :) själv ska jag inte festa, börjar 7 imorrn :(  typiskt.. hehe!!

Ha det nice! sees :-)

Saknad...


I miss you.. come back, why did you go? why are you not sleeping beside me anymore? where is all your things? who will play on playstation now? why is it so empty? who will give me nice hugs when i need it? who will make me smile when i see him????????

BABY I MISS YOU TOOOO MUCH





<3 Älskar dig Ramazan <3

Då var det dags!

Syrran har fått mig att börja blogga, vilket jag då inte trodde jag skulle säga, Ja men det kanske jag skulle göra :) Men se här, här är jag nu :P hur då detta ska gå ;)

Vaknade iaf i min underbart sköööna säng imorse som jag lämnade snabbt som blixten eftersom jag såg en möjlighet att få åka bil till jobbet (tack julia) så jag hann i princip just klä på mig innan jag satt i bilen :P hehe så går det om man är morgontrött :D har jobbat 3 timmar så nu väntar jag på att klockan ska bli 16.00 så att jag kan fortsätta mina 3 timmar till.. lite konstiga jobbtider man tjänar då iaf peningar ;)

Nu ska jag gå å ta mig en härlig dusch.. Hörs å ses!

HUGS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0